Szervezd ki a telefonos értékesítést, és dőlj hátra!

Több megrendelést tudnál kiszolgálni, mint amennyi érkezik? Vagy jobban meg szeretnéd ismerni a célpiacodat, hogy pontosabban célozz ajánlataiddal a leendő ügyfelekre? Akkor a telefonos értékesítés nem hiányozhat a céged fegyvertárából!

De semmi szükség arra, hogy ezzel személyesen foglalkozz, és ehhez állandó munkatársakat toborozz. Itt a lehetőség, hogy kiszervezd a telefonálást egy profi cégnek, amely futószalagon fogja szállítani Neked a vásárlókat és a leadeket.

Milyen problémáidra kínál megoldást a TimeTeam telefonos értékesítési szolgáltatása?

  • Szélesebbre tárjuk az értékesítési tölcsér száját, mert „a több az több”. Így a nagy számok törvénye alapján az ügyfeleid száma nőni fog.
  • Új eszközt biztosítunk ahhoz, hogy stabilizáld az „egyszer fent, egyszer lent” eladási statisztikákat.
  • Részletesebb képet kapsz a célcsoportodról és annak igényeiről, hogy rögtön telibe találjanak az üzeneteid.
  • Kevesebb lesz az elveszett ügy: a meg nem rendelt termék vagy szolgáltatás.
  • Biztosítva lesz az utánkövetés, így minimalizálhatod az ügyfelek lemorzsolódását és az ügyfélvesztést, hűséges törzsközönséget alakítva ki a céged körül.
  • Gyorsabb válaszokat fogsz kapni több potenciális ügyféltől, mint eddig bármikor.
  • Végre megtisztíthatod adatbázisodat, és nem kell erőforrásokat pazarolnod olyan leadekre, amelyek már nem aktuálisak.

Precíz és megbízható, mint a svájci óra: így működik a TimeTeam

Csapatunk tagjaira külső értékesítő munkatársként tekinthetsz, azzal a hatalmas különbséggel, hogy nem kell őket állandó alkalmazottként szerződtetned ‒ Így a költségeid is kisebbek lesznek. Nem kell utánuk járulékokat fizetned, a motiválásukkal foglalkoznod, se munkaeszközöket beszerezned számukra.

Ennek ellenére az általunk „kölcsönadott” telefonos értékesítők igazi csapattagjaidként fogják képviselni a cégedet. Egy emberünkhöz mindig egy projekt tartozik, amit alaposan ismer, és a szívügyének tekint. Eleve a céged nevében mutatkozik be, a Te vállalkozásodat képviseli magas színvonalon. Minden olyan, mintha csak az irodádban lenne, csak éppen sokkal kedvezőbb bekerülési költségekkel. Sőt, mivel munkatársainkat teljesítményalapon díjazzuk, biztos lehetsz benne, hogy saját érdekükként tekintenek a céljaidra.

Három kulcsterület, ahol otthonosan mozgunk

Ismerd meg specialitásainkat, amelyeket az értékesítést hiányoló egyfős vállalkozásoktól a sales-re óriási hansúlyt fektető nagyvállalatokig zökkenőmentesen beépítünk a megbízónk folyamataiba!

1. Piackutatás

Meghatározzuk az ideális vásárlód profilját, hogy olyan üzeneteket és ajánlatokat dolgozz ki számára, amelyekre vásárlással reagál. Profilja alapján listát készítünk számodra: egy olyan személyes adatbázist, amely a megrendelések kincsesbányája lesz, vagy megtisztítjuk a már meglévő listádat a feleslegtől. Pontosan tudni fogod, hogy mit vár a piac, és így lekörözheted a sötétben tapogatózó konkurenciádat.

2. Leadgyűjtés

Érdeklődőket tudunk szállítani neked futószalagon, felkeltjük az igényt terméked vagy szolgáltatásod iránt. Ezeket a leadeket részletes kapcsolatfelvételi adataikkal adjuk át neked, azonnal használatba vehető lista formájában, amellyel belső értékesítőid azonnal elkezdhetik a munkát.

Nem kell többé találgatni, mert aprólékosabban ismerni fogod a problémáikat és a vágyaikat, így vonzóbb csalitermékeket (leadmágneseket) dolgozhatsz ki, és olyan emberekkel veheted fel a kapcsolatot, akikben már érdeklődést keltettünk a portékád iránt.

3. Virtuális értékesítés

Ha kéred, egészen addig a pontig visszük az értékesítési folyamatot, ahonnan az általunk felkeresett személy tényleges szerződéskötésre átadható. Vásárlói igényeket mérünk fel és generálunk, nyomon követjük az üzleti lehetőségeket, és utókövetéssel is biztosítjuk a vállalkozásod sikerét.

Kiszervezett telefonos értékesítés szenvedéllyel: ez a TimeTeam!

Ügyvezetőnk belülről ismeri a telefonos értékesítés minden szakmai fortélyát, mert maga is telefonos értékesítőként kezdte karrierjét még 1997-ben a Matávnál. Innen az értékesítési igazgatói pályára vezetett az útja, és az értékesítési csapatok összehangolásában és motiválásában is évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett. Munkatársai sikerdíjas alapon dolgoznak majd neked, maximális elkötelezettséggel a kimagasló eredmények elérése iránt.

Ha több leadet, stabil ügyfeleket és nagyobb eladásokat szeretnél, a TimeTeam profi telefonos értékesítési csapata szállítani fogja a megoldást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: