Nem egy sima call center! Miben más a TimeTeam?

Komplex telefonos szolgáltatást szeretnél igénybe venni, hogy támogasd a céged marketing- és értékesítési folyamatait? Ez esetben nem egy hagyományos call center segítségére, hanem olyan külső szolgáltatóra lesz szükséged, aki vállalkozásod céljaival teljes mértékben azonosulni tud, sőt, úgy működik, mintha a saját alkalmazottaidból álló csapat volna – azzal a jelentős különbséggel, hogy a ráfordításod jóval alacsonyabb!

Túl a call centeren… A TimeTeam külső telefonos értékesítői a Te embereid!

Munkatársaink akár a saját irodádban is ülhetnének, mert töviről-hegyire ismerik a projektet, és sajátjuknak tekintik a küldetést, hiszen sikerdíjas alapon dolgoznak. Nem Neked kell azonban motiválni a csapatot, se munkaeszközöket beszerezned, vagy járulékokat fizetned utána. Ezt mind megoldjuk mi a megbízásod alapján – méghozzá olyan színvonalon, hogy rendszeresen azt a visszajelzést kapjuk partnereinktől, hogy „olyanok vagyunk, mint a belső kollégák”.

Miben tudunk segíteni? Nem csupasz telefonálást, régimódi hideghívást adunk ügyfeleinknek, hanem integrált sales-szolgáltatást. Más szóval a telefonos tevékenységet beillesztjük a sales-folyamatba, rendszerben látva az eladási ciklust.

Ha kevés az ügyfeled, akkor új potenciális érdeklődőket szólítunk meg hívásainkkal úgy, hogy nagyobb adatbázist építhess. Ha nem ismered egészen pontosan, hogy kiknek is szeretnél eladni, és ezért javítható lenne a cégednél az értékesítés, akkor piackutatást végzünk, hogy pontosabban és célzottabban tudd megszólítani azokat, akiknek eladhatnál. Ha pedig már ezek alapján megvan a lista, amit az eladáshoz használni lehet, akkor nekivágunk az értékesítésnek, és egészen addig a pontig visszük a folyamatot, ahol az érdeklődő tényleges szerződésre átadható Neked.

Külső értékesítő munkatársként gondolhatsz tehát a TimeTeamre, amely nem „dobozbeszélgetést” kínál Neked, hanem testreszabott támogatást a profitod növeléséhez.. Nálunk nem csupán a hívások puszta mennyisége, hanem a partnerünk elégedettsége a cél, ami az elért eredményeken alapul. Mivel pilot (próba) szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, és folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, a szóban forgó eredményeket már menetközben, lépésről lépésre is látni lehet, és nem csupán több ezer hívás után.

Ha több megrendelést, hatékony értékesítési támogatást szeretnél, akkor kérj ajánlatot a ne régi stílusú call centerben gondolkodj, hanem kért ajánlatot a TimeTeamtől!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: