Bemutatunk az ügyfelednek: piackutatás TimeTeam módra

Piackutatás nélkül a cég sötétben tapogatózik ügyfelek után. Ha nincs meg a konkrét üzleti cél elérése érdekében végzett adatgyűjtés és -elemzés, akkor aligha lehet a valós piaci igényekből kiindulni, holott ezek magas színvonalú kielégítésétől függ a vállalkozás sikere.

Hogyan segít a TimeTeam a piackutatásban?

Partnereink eredményes működéséhez csapatunk azáltal járul hozzá, hogy hatékony információramoltatással pontosan kialakítja az ideális ügyfél profilját, akinek gyerekjáték értékesíteni a kívánságainak megfelelő terméket vagy szolgáltatást. Hiszen ez a vásárló pontosan erre vágyik, amit a vállalkozás felkínál számára!

Ennek érdekében előbb konzultálunk a megrendelőnkkel, és alaposan megismerjük a cége erősségeit, amelyekre a versenytársaival szemben építeni tud. Csak ezután az előzetes interjú után látunk neki közösen a piackutatási irányok és célok meghatározásának, hogy az akciónk eredményes legyen.

A célokból kiindulva írjuk meg aztán a telefonos beszélgetés forgatókönyvét (scriptet), ami alapján a munkatársaink dolgozni fognak – de természetesen nem gépies monotonitással előadva a kulcsmondatokat, hanem a potenciális ügyfél iránti valós érdeklődéssel és törődéssel keltve életre a hívást segítő vázlatot. A kapott információk feldolgozása alapján készül el az ideális ügyfél „fantomképe”, aki éppen azt keresi, amit a partnerünk nyújtani tud neki, vagy akihez a cég kínálata könnyűszerrel hozzáigazítható.

Ezáltal olyan egyedi adatbázis állítható össze, ami a vállalat egyik legértékesebb erőforrása, valódi kincse lesz, mert a bevétel folyamatos biztosítása alapozható rá. Más esetben pedig a kapott eredmények alapján a már meglévő listát meg tudjuk tisztítani a felesleges elemektől, vagyis azoktól a kontaktoktól, akiket nem érdemes az ajánlattal megkeresni, és csak erőforrás-pazarlás lenne a nekik szentelt idő.

Az általunk nyújtott szolgáltatás célja az, hogy minél több érdeklődőt, potenciális ügyfelet (leadet) „szállítsunk” megbízónknak. Ha ez a megvalósult, akkor olyan testre szabott csali- és belépő termékekkel lehet megkeresni őket, amelyek elindítják az érdeklődőket az egyre nagyobb értékű vásárlások, sőt a prémium termékek és szolgáltatások felé. Ha tehát még nagyobb üzleti sikerre áhítozol, akkor alapozz stabil adatokra, és kérd a TimeTeam piackutatási szolgáltatását!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: