Több mint a call center szolgáltatás! Hogy működik a virtuális sales?

A hagyományos call center szolgáltatások sokszor csak olyan „konzerv-beszélgetéseket” kínálnak, amelyek nemhogy közelebb hoznák az érdeklődőket a vásárlás felé, hanem egyenesen elriasztják őket. Mi ehhez képest valami egészen mást és sokkal többet nyújtunk: a céged értékesítési folyamataiba zökkenőmentesen integrált virtuális értékesítést, amely hatékonyan támogatja üzleti céljaidat.

Mi újat hoz a virtuális sales a call center szolgáltatáshoz képest?

A nagy különbség már a szubjektív hozzáállásban is megmutatkozik. Munkatársaink mindegyikét egy-egy külön projekthez rendeljük hozzá, amelyet sajátjának tekint, és  a sikeréért mindent megtesz (hiszen sikerdíjas alapon dolgozik).

A megbízásért cserébe mi az értékesítési folyamatot minden egyes pontját erősíteni tudjuk. Piackutatási szolgáltatásunk nyomán a megrendelőnk olyan letisztult adatbázist, értékes listát kap, amely nem csak a puszta mennyiség, hanem a minőség szempontjából is kimagasló. Ezeket az érdeklődőket valóban érdemes megszólítani és csalitermékkel rávezetni a vásárlásra, mert a megkeresésük nem erőforrás-pazarlás.

Beszélgetéseink nyomán kialakul az ideális ügyfél „fantomképe”, ami akár a termékfejlesztésben vagy a cég szolgáltatásainak további finomításában, pozicionálásában is segít. Így a virtuális sales jóvoltából többé nem kell vaktában „lövöldözni”, hanem pontos lehet a célzás a piacra.

Más esetben a meglévő vagy a hideg adatbázisból kiindulva megtisztíthatjuk a listát a felesleges elemektől, amelyek között elsikkadhatnak a valódi lehetőségek. De képesek vagyunk arra is, hogy a partnerünk által megadott kritériumok alapján (például TEÁOR, bevétel és egyéb paraméterek szerint) adatbázist állítsuk össze, amelyből ki lehet indulni az értékesítési folyamatban, a későbbiekben tovább szűkítve a kört.

Ha pedig mindez megvan, a TimeTeam virtuális értékesítői megkeresik telefonon a leendő ügyfeleidet, és felkeltik az érdeklődést az adott termék vagy szolgáltatás iránt. Sőt, az ügyfelek igényeit tovább tudják pontosítani, illetve igényeket is tudnak generálni olyan esetben, ha ez szükséges, és még az utánkövetést is képesek biztosítani számodra. Kivételesen komplex szolgáltatási csomagról van szó tehát, amelyet érdemes beilleszteni a cég fegyvertárába, hogy az értékesítés úgy menjen, mint a karikacsapás. Ezért fordulj a TimeTeamhez, amely többet nyújt, mint amit az elavult call center szolgáltatások tudnak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: